Titel (h1, h2, h3, h4, h5 of h6)

Een titel element kan zowel via de document structuur als de site-editor worden toegevoegd en wordt gebruikt voor het toevoegen van losse koppen van het type 'Titel 1 t/m 6'. Zoekmachine-technisch gezien is het beter om maar één kop van het type 'Titel 1' op een pagina te gebruiken.

Titel toevoegen

Een titel wordt toegevoegd door op het plusje in het snelmenu te klikken en te kiezen voor 'Titel (h) > Titel 1, 2, 3, 4, 5, of 6', door met rechts op een bestaand element te klikken en te kiezen voor de optie 'Nieuw element > Titel (h) > Titel 1, 2, 3, 4, 5, of 6' of  door het element 'Titel' vanuit de element verkenner op de pagina te slepen. Het titel element is geen container element.

Html kop van het type 'Titel 1' toevoegen via het snelmenu

Titel bewerken

Een titel element wordt bewerkt via een dubbelklik, via het pennetje in het snelmenu of via een rechtermuisklik en de optie 'Wijzigen element'. Er verschijnt een tekstveld waarin de waarde van de titel kan worden ingevoerd. Via de uitklaplijst aan de rechterzijde van de editor kan het type van de titel worden gewijzigd (Titel 1 t/m 6):

Html kop van het type h1 wijzigen

Op het titel element kan zowel layout als vormgeving worden gezet.

Twitter icon YouTube icon Facebook icon LinkedIn icon RSS icon