TweeGo vogelvlucht

Sam,08-02-2012 @ 20:45
Site opzetten is inderdaad zo gedaan. Die layouts opzetten is echt handig.
peter de vries,20-05-2013 @ 12:23
peter de vries Hallo Goede morgen, Met de uitleg wordt er uitgelegd met linker en rechter muisklik te doen maar op de mac heb je dat niet. kan ik dit programma dus niet gebruiken op mac . Moet ik dan altijd via Dreamweaver de wijzigingen doen. Peter de Vries
Erik,21-05-2013 @ 9:09
Erik @ Peter de Vries, op de mac kan de rechtermuisklik worden aangezet. Zie de volgende blog: http://www.tweego.nl/blogspot/blog/rechts_klikken_in_mac_os_x