Nieuws

De nieuwe TweeGo pakketten

19 november 2014

Nieuw abonnementsmodel

In de vorige versie van TweeGo waren abonnementen gekoppeld aan een flexibel model. Het idee van dit model was dat er meer betaald ging worden naarmate de website of webshop groter werd. Simpel gezegd: meer pagina's; meer kosten voor de website, meer producten; meer kosten voor de webshop. Het uitgangspunt van dit model is goed maar leidt ook tot een bepaalde onzekerheid. Het was voor ons onmogelijk om exact aan te geven wat iemand voor zijn website of webshop ging betalen. Voor een aantal klanten een te grote onzekerheid. 

Om die reden hebben we in het nieuwe TweeGo gekozen om over te stappen op een meer "traditioneel" pakket model. De pakketten hebben een vaste prijs en vaste limieten. Zo hebben we een Small, Medium, Large en Extra Large pakket. Het small pakket is uitstekend voor de meeste websites en startende webshops. Bent u heel actief met uw webshop dan heeft u wellicht een Medium, Large of Extra Large webshop nodig. Meer informatie over de verschillende pakketten vindt u op de Prijzen pagina.

U had een flexibel abonnement. Wat verandert er voor u?

Uw maandlasten blijven gelijk.
Bestaande abonnementen zijn omgezet naar het meest geschikte pakket. Een eventueel verschil tussen de pakketprijs en het bestaande abonnement wordt via een permanente korting in mindering gebracht zodat uw maandlasten gelijk blijven.

Alles naar jaarcontracten.
In de vorige versie van TweeGo hadden we naast jaarcontracten ook kwartaal- en halfjaarcontracten. Het handmatig vernieuwen van deze abonnementen bracht een grote administratieve last met zich mee. Daarom hebben wij besloten om de kwartaal- en halfjaarabonnementen te vervangen door een enkel jaarabonnement. Kijk voor meer informatie over abonnementen op de volgende pagina.

Twitter icon YouTube icon Facebook icon LinkedIn icon RSS icon