POP e-mail wachtwoord wijzigen

In deze tutorial laten we zien hoe u het wachtwoord voor uw pop e-mailadres kunt wijzigen.

1. Ga naar https://mail.tweego.nl

2. Login met uw e-mailadres en wachtwoord:

POP mail wachtwoord wijzigen door in te loggen in de webclient van MailEnable

3. Selecteer het tabblad 'Options' en de menu optie 'Login':

Het tabblad 'Options' en menu optie 'Login' in MailEnable

4. Wachtwoorden invoeren.

Voer in het veld 'Current Password' uw huidig wachtwoord in en in de velden 'New Password' en 'Confirm New Password' uw nieuwe wachtwoord:

Een nieuw wachtwoord invullen voor een pop mailadres in MailEnable

5. Klik op 'Save' om uw wijzigingen te bewaren.