E-mail afzender wijzigen

E-mails verstuurd door de website, bijvoorbeeld door een contactformulier of door de webshop, hebben standaard het afzendadres mail@tweego.nl.

In de volgende stappen laten we u zien hoe u dit adres aanpast.

1. Klik op 'Instellingen' onder het tabblad 'Mail':

Mail instellingen

2. Klik op het pennetje achter 'Standaard From e-mail':

Afzendadres wijzigen

3. Vul het gewenste afzendadres in en klik op 'Toevoegen'. Het spreekt vanzelf dat het afzendadres een e-mailadres moet zijn waar u toegang toe heeft:

Standaard adres popup aanpassen.

4. Binnen enkele seconden ontvangt u een e-mail op het nieuwe afzendadres met daarin een link om het adres te bevestigen. Klik op de link in deze e-mail:

Bevestigingsmail nieuwe afzender

Wanneer u het instellingen scherm ververst is uw nieuwe e-mailadres actief. Uw e-mails krijgen vanaf dit moment een ander reply-to adres. Als uw klanten een reply doen op bijvoorbeeld een bestelling of een andere transactionele mail dan komt deze direct in uw mailbox uit.