Nieuws

Artikel TweeGo in De Bode

19 september 2012

Het volgende artikel in de Bode, door Manoek Maas

PlanIt Works presenteert succesformule ‘TweeGo’

Een website of webshop in drie stappen

ZUNDERT - Met één druk op de knop een website online zetten; het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het sinds kort mogelijk. Het Zundertse bedrijf PlanIt Works lanceerde onlangs het concept TweeGo, een systeem waar gebruikers zelf in drie stappen een website of webshop kunnen lanceren.

Bedenker van TweeGo  is Peter van de Langenberg, eigenaar van PlanIt Works. Acht jaar geleden richtte hij PlanIt Works op vanuit een klein kamertje boven Marlo Audio en Video in Zundert. Twee jaar later verhuisde het bedrijf naar de Burgemeester Manderslaan. PlanIt Works ontwikkelde zich razendsnel en is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van softwareontwikkeling en webapplicaties.

Eenvoudig

Ondanks de snelle ontwikkeling van het bedrijf, wilde Peter van de Langenberg meer. ‘Voor veel mensen is websites bouwen een ingewikkelde materie. Daarom wilde ik een zelfbouwpakket voor websites en webshops ontwikkelen. Om zo ook mensen zonder technische kennis de kans te geven zelf een website te creëren’. Peter ging aan de slag en het resultaat is daar; begin dit jaar lanceerde hij zijn paradepaardje TweeGo. TweeGo is zo eenvoudig dat je in slechts drie stappen een website opzet. Je kiest een ontwerp, vult je gegevens in en de website is klaar om ingevuld te worden.

Formule tot succes

Dat TweeGo een succesformule is, bleek wel in de afgelopen maanden. Peter: ‘Zonder het aan de grote klok te hebben gehangen, zijn er inmiddels al 250 websites en webshops met TweeGo gerealiseerd. De mond-tot-mond reclame verspreid zich razendsnel; we hebben momenteel al klanten van Groningen tot Limburg. Zij kiezen veelal voor de standaard ontwerpen van TweeGo. Toch weten ook designers ons te vinden. De designer maakt dan zelf een ontwerp voor de website of webshop en wij zorgen ervoor dat het professioneel op het web wordt gelanceerd.’

Bron: De Bode, 19 september 2012

Twitter icon YouTube icon Facebook icon LinkedIn icon RSS icon