Blog

Statistieken in uw website

Als u een website heeft wilt u natuurlijk ook graag weten hoeveel bezoekers er naar uw site komen, waar ze vandaan komen en waar ze op zoeken. Met deze gegevens kunt u uw website verbeteren en optimaliseren voor nog betere resultaten.

In TweeGo hebben we geen statistieken module gemaakt die deze gegevens verzamelt. Wij zijn van mening dat er pakketten beschikbaar zijn die dit veel beter kunnen en waarvan sommigen nog gratis zijn ook. We hebben ervoor gezorgd dat het eenvoudig is om een koppeling te maken met deze pakketten. Het is met TweeGo bijvoorbeeld makkelijk om te koppelen met Google Analytics.

Met Google Analytics heeft u een gratis analyse programma waarmee u uitgebreide statistieken van uw website krijgt. Zo kunt u gemakkelijk via een grafiek zien hoeveel bezoekers uw website bezocht hebben.

Google Analytics bezoeks aan de pagina.

Handig om te zien of uw handelingen effect hebben op de bezoekersaantallen van uw website.

U kunt bijvoorbeeld ook zien hoe uw bezoekers op uw site zijn gekomen, welke pagina's zij bezocht hebben en hoelang een gemiddeld bezoek op uw website duurt.

Bent u van plan om een AdWords campagne (betaalde advertenties) te starten dan kunt u deze ook koppelen aan uw Analytics account. U kunt zelfs instellen welke pagina's u graag bezocht wilt zien als potentiële klanten uw site vinden.

Met het demografisch kunt u snel zien waar uw bezoekers vandaan komen.

Via een demografisch overzicht ziet u in één oogopslag waar uw bezoekers vandaan komen.

Onmisbare tools als u de bezoekers aantallen naar uw website wilt verhogen en de conversie wilt verbeteren.

Het toevoegen van een Google Analytics koppeling in een TweeGo site is eenvoudig. Met behulp van de Google Analytics tutorial kunt u zelf de koppeling tot stand brengen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen tegen het vaste uurtarief.

Terug naar het overzicht

Laat een reactie achter

Twitter icon YouTube icon Facebook icon LinkedIn icon RSS icon