Blog

  • Home
  • Blog
  • Een TweeGo layout met afbeeldingen.

Een TweeGo layout met afbeeldingen.

U kunt de pagina's van uw website visueel aantrekkelijk maken door er afbeeldingen in te plaatsen. Afbeeldingen zeggen vaak meer dan woorden en zo kunt u uw boodschap ondersteunen of versterken.

Met TweeGo kunt u de pagina's in uw website steeds zelf vormgeven door titels, tekst en afbeeldingen op de gewenste plek te plaatsen. U kunt een afbeelding in een tekst laten zweven, Pop-up afbeeldingen plaatsen en afbeeldingen naast elkaar plaatsen in twee of meer kolommen.

We hebben een aantal tutorials opgenomen waarin we laten zien hoe we tot een bepaalde pagina lay-out komen. We laten aan het begin van de tutorial steeds het eindresultaat zien en demonstreren dan hoe we tot die lay-out gekomen zijn. Er zijn drie tutorials:

Tutorials

Voorbeeld van lay out met drie kolommen

Hoe plaats ik een afbeelding in een tekstpagina? In deze tutorial leggen we de basishandelingen van het werken met afbeeldingen uit. We laten zien hoe u afbeeldingen uploadt en organiseert, hoe u de alternatieve tekst en tooltip toepast en hoe u de afbeelding in de pagina plaatst en uitlijnt op de gewenste positie.

In de tutorial Hoe bewerk ik de afbeeldingen in mijn TweeGo website ? lopen we snel de bovenstaande stappen door en laten we zien welke bewerkingen u op uw afbeeldingen kunt toepassen. We plaatsen en positioneren de afbeelding en laten zien hoe u deze in de website nog het optimale formaat voor de pagina kunt geven.

In de tutorial Hoe plaats ik drie kolommen met afbeeldingen? laten we u zien hoe u een pagina lay-out opstelt met drie afbeeldingen naast elkaar, waaronder u een korte tekst plaatst met daarin een link naar een achterliggende pagina. Deze lay-out is ook heel geschikt voor de homepagina, wanneer u de aandacht wilt vestigen op een aantal zaken.

Terug naar het overzicht

Laat een reactie achter

Twitter icon YouTube icon Facebook icon LinkedIn icon RSS icon