Blog

  • Home
  • Blog
  • Factuur maken met geïntegreerde facturatie software

Factuur maken met geïntegreerde facturatie software

De TweeGo webshop is in de laatste versie uitgebreid met een factuurmodule. Met deze module kunt u bij iedere bestelling automatisch een pdf factuur laten genereren. Daarnaast is het mogelijk om handmatig facturen aan te maken.

Een factuur wordt aangemaakt op basis van een sjabloon pagina in uw website. Op deze manier heeft u de volledige controle over de opmaak van een factuur. Zo kunt u bijvoorbeeld de positie van het adresblok aanpassen zodat deze exact overeenkomt met het type vensterenvelop dat u gebruikt:

Factuur voorbeeld

Eenmaal aangemaakt zijn facturen via een overzichtelijk beheerpaneel eenvoudig terug te vinden. Een factuur kan op datum, NAW-gegevens, openstaand ja/nee, bestel- of factuurnummer worden opgezocht. U kunt o.a. in één oogopslag zien of een factuur nog openstaat en wat het openstaande bedrag is:

Factuur maken via factuur beheerscherm.

Niet betalende klanten?
Wanneer u een webshop bestelling goedkeurt en aangeeft dat de betaling is ontvangen wordt de factuur automatisch verwerkt. Maar wat als u op factuur levert en uw klanten zijn laks in het voldoen van hun verplichtingen? Ook daar is aan gedacht bij de opzet van deze module. De factuurmodule beschikt namelijk over een geïntegreerd debiteurenbeheer waarmee herinneringen, aanmaningen en sommaties kunnen worden aangemaakt en verstuurd.

Tot slot kan de gehele historie van het aanmaken van een factuur tot de verwerking worden ingezien:

Factuur historie.

In de nabije toekomst komt de factuurmodule via een uitbreiding beschikbaar.
Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Terug naar het overzicht
Aukje,01-12-2013 @ 18:34
Aukje Ziet er goed uit!
Facturatie Diensten,19-09-2014 @ 14:23
Handig! Wij werken ook regelmatig met online facturatie software, het is zo heerlijk overzichtelijk! Het aantal problemen wat we ondervinden is teruggebracht naar het minimale! Ik hoop dat jullie bij TweeGo ook zo te spreken zullen zijn over de software!
A,01-01-2020 @ 09:14
A I found this new tool straightforward to work with as a results of its command for cash analysis for entrepreneurship business downloadable at https://www.excel-accounting-budget-analysis.com for accounting to rearrange profit-and-loss statement, record, cash follow statement and invoicing. Economic analysis budgeting current year and future year are completed at wish for long-term prediction.

Laat een reactie achter

Twitter icon YouTube icon Facebook icon LinkedIn icon RSS icon