Hoe maak je een nieuw gebruikersaccount aan?

Met een gebruikersaccount kun je inloggen om je webshop te bewerken. Wanneer je je webshop door meerdere personen laat bewerken kun je voor ieder persoon een aparte gebruikersaccount aanmaken.

1. Navigeer naar het onderdeel "Members" onder het tabblad "Community":

Gebruikersbeheer

2. Klik op "Toevoegen":

Gebruikersaccount toevoegen.

3. Vul de verplichte velden in (gemarkeerd met een *) en klik op "Opslaan".

Via het veld "JeeGoo Rol" worden de toegangsrechten van de gebruiker ingesteld. Een webmaster kan bijvoorbeeld minder onderdelen bewerken dan een administrator terwijl een administrator weer minder onderdelen kan bewerken dan een developer. Wanneer je zelf de rol webmaster hebt kun je alleen andere webmasters aanmaken. Een administrator kan zowel administrators als webmasters aanmaken en een developer kan developers, administrators en webmasters aanmaken:

4. De nieuwe gebruiker kan met de gebruikersnaam en het wachtwoord inloggen door /tweego achter de domeinnaam te typen:

Inloggen